Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، محمد هادی عسکری با اشاره ابلاغ شیوه‌نامه کارنامه فرهنگی اجتماعی دانشجویان به دانشگاه‌های کشور، اظهار کرد: شیوه نامه کارنامه فرهنگی اجتماعی دانشجویان دانشگاه‌های کشور از سوی غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به دانشگاه‌ها ابلاغ شده است.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علومبا بیان این که تاکنون ساز و کار دقیق و جامعی برای ارزیابی فعالیت های دانشجویان در سطوح فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی در دانشگاه ها تعریف نشده بود، افزود: این کارنامه با هدف ارزیابی فعالیت های فرهنگی، اجتماعی و فراهم سازی امکان صدور گواهینامه نقش آفرینی در فعالیت های داوطلبانه فرهنگی و اجتماعی دانشجویان تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره مزیت این کارنامه خاطرنشان کرد: وقتی حضور دانشجویان مورد رصد و ثبت قرار می‌گیرد، نمایانگر میزان فعالیت‌ها و عملکرد حوزه‌های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

به گفته عسکری، این امر وقتی ارزش بیشتری می یابد که متوجه باشیم دانشگاه علاوه بر مسوولیتی که در زمینه آموزش انتقال دانش و آماده ساختن دانشجویان برای ورود به جامعه همچنین نقش‌آفرینی در عرصه کارشناسی و مدیریت کشور دارد، رسالت مهم دیگری هم پیرامون تربیت انسان‌های اخلاق گرا، متعهد و مسوولیت‌پذیر عهده‌دار است.

وی ادامه داد: تمهید ساختارهایی برای جلب مشارکت داوطلبانه و فعالانه دانشجویان در فعالیت های فرهنگی و اجتماعی از جمله راهکارهایی است که به دانشگاه کمک می کند خود را در آموزش عالی به شیوه مدیریتی با استانداردهای جهانی نزدیک کند و با اتخاذ رویکردهای مدیریتی، نسل جدیدی از دانشگاه اسلامی آن گونه که شایسته جایگاه علم و دانش در نظام اسلامی است، به نمایش بگذارد.

عسکری خاطرنشان کرد: از اهداف این اقدام می توان به ترغیب و تشویق دانشجویان بر انجام فعالیت های گروهی علمی، فرهنگی، اجتماعی و مذهبی، افزایش اهمیت مسوولیت‌پذیری اجتماعی، لزوم نقش آفرینی جمعی دانشجویان، کمک به دانشگاه برای انجام رسالت خود در قبال تربیت اخلاقی، معنوی و اجتماعی دانشجویان، دسترسی به کارنامه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، دسته بندی اولویت های فرهنگی و اجتماعی نظام دانشگاهی بر مبنای شاخص‌های ارزیابی، استانداردسازی و دستیابی به نظام ارزیابی واقعی وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان در کنار ارزیابی آموزش و پژوهشی اشاره کرد.

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم درباره نحوه ارزیابی فعالیت‌های دانشجویان، اظهار کرد: نحوه ارزیابی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان و حداکثر امتیازی که دانشجویان در انجام آن فعالیت‌ها در نهادهای زیر مجموعه و مجموعه‌های مرتبط می‌توانند کسب کنند در جداولی به تفکیک آمده است که بر اساس ملاحظات و امتیازاتی که کسب می‌کنند در سوابق اجرایی دانشجویان ثبت می‌شود.

وی درباره شاخص‌های ارزیابی کمی و کیفی، گفت: این شاخص‌های ارزیابی در ۲ بخش کمی و کیفی دیده شده است؛ عضویت در گروه‌های دانشجویی، عضویت در کارگروه‌ها، کمیته‌های مشورتی و اجرایی در سطح دانشگاه‌ها و وزارت علوم، کسب رتبه در جشنواره‌ها، همایش‌ها و مسابقات فرهنگی، عضو فعال در هیئت‌های مذهبی و دانشجویی، فعالیت‌های داوطلبانه در سایر نهادها و دستگاه‌ها با تایید معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جزو شاخص‌های ارزیابی کمی است.

عسکری بیان کرد: اخلاق کار جمعی، مسوولیت پذیری، توانایی رهبری و مدیریت گروهی، همدلی، ارتباط موثر و میزان خلاقیت در انجام فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در زیر گروه شاخص‌های ارزیابی کیفی بررسی می شود.

این مقام مسئول، زمان ارایه این کارنامه به دانشجویان را اعلام کرد و اظهار کرد: این کارنامه بعد از فراغت از تحصیل به دانشجویان داده می شود و مبنای کار از سال تحصیلی گذشته است. دانشجویانی که در تشکل ها و گروه های قانونی در دانشگاه عضویت داشته و فعالیت می کنند، سوابق خود را برای درج در این کارنامه ذخیره کنند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1108360 برچسب‌ها کارنامه فرهنگی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کارنامه فرهنگی فرهنگی و اجتماعی اجتماعی دانشجویان ارزیابی فعالیت فعالیت های فرهنگی شاخص های ارزیابی کارنامه فرهنگی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد

به منظور ترویج فرهنگ مهارت آموزی و ایجاد انگیزه و تشویق جوانان به مهارت آموزی، مشوق‌هایی برای سربازانی که قبل از اعزام به خدمت مهارت یاد می‌گیرند در نظر گرفته شده است.

اعطای یک ماه کسری خدمت، تعیین سازمان محل خدمت، تعویق اعزام به مدت حداکثر ۶ ماه، انتخاب استان محل خدمت، بخشش اضافه خدمت سنواتی سربازان، استفاده از یک ماه مرخصی، اعطای یک درجه بالاتر، استفاده از سرباز ماهر به عنوان کمک مربی و مربی در نیروهای مسلح، بکارگیری تخصصی در داخل نیروهای مسلح و اولویت برای استخدام در نیروهای مسلح از جمله مشوق‌های موجود برای سربازان است.

مشمولانی مجاز هستند از مشوق‌ها استفاده کنند که دوره مهارتی گذرانده و گواهی کسب کرده باشند، فارغ تحصیل دیپلم هنرستان و کار و دانش، فارغ تحصیل پزشکی و پیراپزشکی و سایر فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های کشور که یک بسته دوره مهارتی تعریف شده دارند از مشوق‌ها بهره مند می‌شوند.

ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی از امروز شنبه ۱۵ اردیبشهت آغاز شد و افراد برای ثبت نام می‌توانند به سامانه سخا پلیس مراجعه کنند.

افراد حداقل ۲ ماه قبل از اعزام به خدمت باید نسبت به ثبت نام اقدام کنند لذا شامل افراد حین خدمت نمی‌شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم