Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از ارسال پیامکی به اولیای دانش آموزان زاهدانی مبنی بر پرداخت شهریه، روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه یک این شهرستان اعلام کرد که مشارکت و مساعدت داوطلبانه اولیا نه تنها مجاز، بلکه امری پسندیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، "گروکشی کارنامه" موضوعی که این روزها اولیاء دانش آموزان زاهدانی را سرگردان کرده آن هم در ایامی که حضور در مدرسه اجباری نبوده و مراجعات کم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از آنجایی که شیوع کرونا نیمی از جمعیت دانش‌آموزان جهان را از آموزش حضوری در مدارس و نشستن در کلاس درس، معلم و مدرسه محروم کرده، این محرومیت از آموزش حضوری با هدف سلامت دانش‌آموزان و کارکنان اجرا شده است، تغییر این وضعیت و بازگرداندن دانش‌آموزان به آموزش حضوری در مدارس نیز مشخص نیست و به همین جهت آموزش مجازی در دستور کار متولیان آموزش‌وپرورش قرارگرفت، آموزشی که از آن به‌عنوان "شبکه شاد"، فعالیت در گروه های واتس آپ و دیگر موارد نام می‌برند.

اما آنچه که این روزها دغدغه ذهنی والدین به شمار می رود پیامک هایی از سوی مدیران و هیئت امنای مدارس مبنی بر پرداخت شهریه است.

در متن ارسالی به اولیاء نوشته شده است: به استحضار می رساند از آنجایی که در دوسال اخیر کاهش مراجعات حضوری اولیا و دانش آموزان به مدرسه موجب گردیده کمتر از نحوه اداره و پرداخت هزینه‌های جاری مدرسه که به صورت هیات امنایی و از طریق همراهی شما خوبان اداره می شود مطلع گردید، و به تبع آن کاهش مشارکت و حمایت خانواده‌ها را در پی داشته است و این موضوع علی رغم اینکه موجب عدم تحقق بودجه سنواتی مدرسه گردیده، ارائه خدمات و پرداخت هزینه‌های جاری را نیز تحت‌الشعاع قرار داده است. لذا جهت صدور و توزیع کارنامه های تحصیلی ترم اول پرداخت حق السهم مشارکت شما اولیای گرامی مزید امتنان می‌باشد.   

مدیر آموزشگاه مسئول ارتباط با اولیای دانش آموزان است نه رئیس هیئت امنا

در همین راستا برای پیگیری مطالبات والدینی که این دغدغه را با تحریریه خبر عصرهامون در میان گذاشتند، موضوع  را با روابط عمومی ناحیه یک آموزش و پرورش شهرستان زاهدان در میان گذاشتیم که مطرح شد: پیرو شکایت احدی از اولیای دانش آموزان دبستان دخترانه ۱۳ آبان شیفت الف، مدیر آموزشگاه و رئیس هیئت امنا در دفتر ارزیابی عملکرد ناحیه حضور یافته و پس از بررسی های به عمل آمده مشخص شد، با توجه به مصوبه شورای آموزش و پرورش شهرستان، سقف مشارکت مردمی برای مدارس ابتدایی درجه ۱ در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ مبلغ ۱۲۵۴۰۰ تومان بوده که با توجه به تصمیمات هیئت امنا، مقرر شده تا مبلغ ۱۱۰۰۰۰ تومان از طریق مشارکت و حمایت اولیا دریافت شود.

در ادامه این بحث تاکید شد که مشارکت و مساعدت داوطلبانه اولیا نه تنها مجاز، بلکه امری پسندیده است، اما دریافت وجوه در قبال صدور و توزیع کارنامه خلاف قوانین و مقررات و ممنوع می باشد.

به گفته روابط عمومی ناحیه یک آموزش و پرورش شهرستان زاهدان، مدیر آموزشگاه مسئول ارتباط با اولیای دانش آموزان می باشد و نه رئیس هیئت امنا، بر این اساس به دلیل عدم هماهنگی رئیس هیئت امنا و مدیر مدرسه، پیامی در گروه های کلاسی منتشر شد و علی رغم نیت خیر همکاران آموزشگاه، موجبات سوء برداشت اولیا فراهم شده که تذکرات شفاهی و قانونی لازم در جهت اصلاح امور ارائه شده است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: اولیای دانش آموزان رئیس هیئت امنا آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد

ایسنا/مازندران مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه گفت: تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار در دولت سیزدهم به سرانجام رسید.

علی خلیل نژاد ۱۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران پیوست فرهنگی را یکی از الزامات برنامه‌های تدوین شده است مجموعه عنوان کرد.

وی در خصوص ظرفیت‌های آموزشی و زیرساخت‌های موجود در شهرستان گفت: ۵۲ مدرسه شهری و روستایی، ۵۰۰۴ دانش آموز، بیش از ۵۵۰ پرسنل، ۱۱۳ کلاس درس و ۱۱ مدرسه چندپایه، مهمترین داشته‌های آموزش و پرورش سوادکوه است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سوادکوه اظهار کرد: ساماندهی نیروی انسانی، بررسی و حل چالش‌ها، اختصاص یک میلیارد تومان برای مدرسه آیت‌الله خامنه‌ای پل‌سفید و ۵۰۰ میلیون برای مکان دانشگاه پیام نور سابق زیراب، خرید تجهیزات مدارس به میزان چندین برابر مصوب کمیته برنامه ریزی، آسفالت ۶ مدرسه، خرید تجهیزات ورزشی با اعتبار یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان، اختصاص امتیاز ۲ مرکز جامع سنجش و آموزش که کد سازمانی گرفته شد و استقرار مدرسه استثنایی تربیت در زیراب نیز بخشی از عملکرد آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

وی افزود: همچنین تعیین تکلیف اردوگاه «سی پی» به مساحت ۱۵ هزار متر مربع با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش اقدام مهمی بود که بعد از ۳۰ سال انتظار به سرانجام رسید.

خلیل نژاد به تعامل و همکاری خیرین مدرسه‌ساز با اداره آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: سال گذشته مجمع خیرین مدرسه یار آموزش و پرورش سوادکوه تشکیل شد و ۵۰ مدرسه را با کمک خیرین برای تعمیر، تجهیز و رنگ آمیزی و سیستم نرم افزاری و سخت افزاری برنامه‌ریزی شد.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه با بیان اینکه این شهرستان هشت معلم شهید و ۲۷ شهید دانش‌آموز دارد، خاطر نشان کرد: همایش ۸۰۰ نفره دختران حاج قاسم و یادواره شهدای معلم و دانش آموز در طرح لاله‌های روشن از مقاومت تا شهادت در همه مدارس با یک شهید شاخص در راستای حرکت در مسیر شهدای معلم و دانش آموز برگزار شد.

وی در خصوص دفتر خبرگزاری پانا گفت: دفتر خبرگزاری پانا مختص دانش آموزان را در سال گذشته افتتاح کردیم تا دانش آموزان علاقمند به حوزه خبر در این مجموعه فعالیت کنند؛ به همین خاطر۷۰ نفر از دانش آموزان استعدادیابی شدند و کلاس‌های آموزشی و مهارت‌افزایی برای آنان برگزار شد.

فعال شدن شورای ورزشی آموزش و پرورش شهرستان، برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی با حضور ۱۲۰ دانش‌آموز دختر و ۶۰ دانش آموز پسر، یادواره شهدا و تشییع شهدای خوشنام در ۶ مدرسه و مکان آموزش و پرورش، ثبت نام هزار و ۷۹۰ دانش آموز در پایگاه‌های اوقاف فراغت، برگزاری المپیاد دانش آموزی در ۵۰ مدرسه، انجام دو دوره بازی‌های بومی محلی دانش‌آموزی، کمک به عتبات عالیات و پویش نذر حسینی با استقبال دانش‌آموزان، حضور ۱۲۰ دانش آموز و ۴۰ فرهنگی در مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، تعامل نزدیک با ادارات و نهادها، مشارکت ستاد اجرایی حضرت امام که بنیاد برکت و اهدای ۱۳۰ میلیونی مواد دندان پزشکی قرارگاه پیشرفت و بنیاد برکت برای ترمیم دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی از مهمترین رخدادهای آموزش و پرورش سوادکوه در سال گذشته بود.

مدیر آموزش و پرورش سوادکوه در پایان از انتخاب ۳ معلم نمونه استانی و ۸ نمونه شهرستانی و منتخب آموزشگاهی با نظر مدیر مدرسه اشاره کرد و گفت: در مقطع ابتدایی مریم فرهادپور، در مقطع متوسطه اول فرحزاد کریمی و در مقطع متوسطه دوم اعظم امیری راه یافته استانی هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • بهره برداری از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام استان کرمان طی ۲ سال
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • اهدای ویلچر به خانه سالمندان توسط دانش‌آموزان مدرسه سمای سبز لاهیجان 
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان